BG
 

Домашни хрупкави гризинки с Шарлан ДЕБЪР ПРЕМИУМ

Необходими продукти:

  • 50гр ементал - настърган
  • 50гр кашкавал -
  • 2 яйца
  • 15 с.л. брашно (може да е бяло, бадемово, от лимец, пълнозърнесто)
  • Подправки: Риган, Чубрица, босилек, червен пипер – по ваше желание
  • 3 с.л шарлан ДЕБЪР ПРЕМИУМ
  • За по красив вид можете да поръсите с маково, ленено и сусамово семе.

Начин на приготвяне:

Смесете в купа всички продукти докато получите меко тесто. С ръце оформете дълги солети , които да оваляте в маково, ленено или сусамово семе, а защо не и микс от трите.

Изпичаме на загрята до 170 C фурна върху хартия за печене, за не повече от 15 минутки.

Ухаят прекрасно на топъл хляб със лек мирис на изпечен слънчоглед , а за децата с айран или чай е страхотна комбинация.