BG
 

Универсалният лечебен метод с шарлан на Шевченко

Методът на руския лечител Николай Шевченко продължава да предизвиква интерес. Той лекува много и различни болести чрез смес на нерафинирано слънчогледово масло и 40 градусова водка.

На много хора този метод може да изглежда несериозен, но в интернет е пълно с публикации за ефикасността му, както и с отзиви на излекувани хора.

Методът е напълно научно обоснован и базиран на изследвания и тестове. В основата си той се базира на механизма на общото лечебно въздействие на ненаситените мастни киселини (НМК) и образуващите се от тях в организма хидропрекиси (ГП НМК). Той е създаден и става известен като ефикасен метод за борба с рака, но всъщност се оказва универсален лечебен метод. Ще цитирам повечето известни действия на това лекарство. Подробно описание на метода можете да прочетете и в превода на книгата в прикачения файл в края на статията.
Важно е да се отбележи, че въпросния метод дава резултати при сериозно отношение и стриктно спазване на дозите и схемата на прием на лекарствената смес. Действието е бавно в повечето случаи и изисква продължителен прием. Пълна информация може да получите от официалния сайт на руски тук: https://sites.google.com/site/nvshevchenko1/metodika

Действие:

 • От първите дни на лечението обикновено спира растежа на метастазите (ако са разпространени в цялото тяло) на всички видове злокачествени тумори, и започва широкото им премахване, както и на всички други необичайни израстъци.Каквато и да е силна и продължителна болка преди лечението - тя постепенно става по-лека, по-кратка и по-малко вероятно да се случи.
 • нормализира се или става близко до нормалното – имунитета, кръв и вътреочното налягане, слух и зрение, температура и телесното тегло на жените "месечния" цикъл, съотношението на всички хормони, калций и всички други метаболитни процеси, включително на киселинно-алкалния баланс. Същото се случва и с всички показатели на нивата на кръвната захар, хемоглобин, бели кръвни клетки, тромбоцити, скоростта на утаяване на еритроцитите, холестерол, билирубин, "електролити", вискозитетът (дебелина) и др.
 • разтваря всякакви съсиреци и всички тромби.
 • Подобряване на снабдяването, кръвообращението и работата на всички органи и всички части на тялото, особено на сърцето, черния дроб, бъбреците, панкреаса, мозъка, кръвоносните съдове (но не в един ден, а постепенно). И също така подобрява общото състояние на пациенти с всички форми на атеросклероза, стенокардия, диабет, и тези, които някога сте страдали от инфаркти и инсулти (риск от повторение е много занижено).
 • Успешно се лекуват и глаукома и катаракта, без никакви капки "око" (те само пречат с това лечение!).
 • Укрепва и възстановява костите. В това число тежки форми на остеопороза.
 • Може да напуснат бъбреците и жлъчката пясък и дребни камъни. Камъни с голям размер (от всякакъв вид, от всички органи) се разтварят на място, не се движат.
 • Премахва чревни паразити и други органи: червеи (хелминти), много вредни микроорганизми: бактерии, гъби (включително Candida), Giardia, хламидия, трихомоназа, вируси и др.
 • Бързо лекува всички рани навсякъде: на стомаха, дванадесетопръстника, улцерозен колит, хранителни и всички останали.
 • Почиства всичко и навсякъде, по най-полезния за нас начин. И без "клизми" и други напълно ненужни методи от всякакъв вид (като активен въглен и др.)
 • лечение на много видове отравяния (напр. алкохол), премахва най-силната интоксикация от всякакъв вид, спира повръщане.
 • Лекува разширени вени, без всякакви мазила, бинтове и без операция.

Според инструкциите на Николай Шевченко, лекарството е много просто и то е следното:

 • 30-40 мл нерафинирано слънчогледово масло (Шарлан)
 • 30-40 мл водка (или ракия или друга спиртна напитка) не по-малко от 40 градуса - ако е по-малко от 38 градуса, алкохолът не гори, а лечебният ефект рязко намалява

Други масла освен нерафинирано слънчогледовото нямат същия ефект и са безполезни.

Изсипете всичко заедно в един съд, затворете го плътно и силно раздрусайте в продължение на 3-5 минути, докато се получи еднородна светла непрозрачна смес. Изпийте я веднага цялата – като направите това 20-30 минути преди ядене.

След приема на лекарството не се приема нищо още 20 минути.

Колкото по-добре е разбита сместа, толкова по-бавно тя се разслоява отново на алкохол и масло - толкова по-висок е целебният ефект.

Дозировка и схема за приемане на лекарството:

 1. Правете това три пъти на ден, за предпочитане през равни часови интервали - например:
  • в 8.00 сутринта – в 14.00 – в 20.00 вечерта
  • или 9.00 сутринта - в 15.00 - в 21.00 вечерта
 2. Правете това всеки ден - вземайте лекарството в продължение на десет дни.
  • След това - пет дни почивка – да не се приема лекарството
  • След това приемайте лекарството Втора десетдневка
  • След това нови пет дни почивка – да не се приема лекарството
  • След това приемайте лекарството Трета десетдневка
  • След това почивка не пет, а Четиринадесет (14) дни - цели две седмици - не се приема лекарството. Допуска се почивката да се намали на 10 дни.

Това е един цикъл.

След това трябва да се повтарят такива цикли до пълното излекуване. При тежки случаи, лечението трябва да продължи поне година или две.

Дозировката и схемата на вземане на лекарството при никакви обстоятелства не може да се променя - в противен случай ефектът рязко намалява. Прекъсванията от пет или четиринадесет дни в никакъв случай не може да се променят - те са много важни и изключително богатата практика на Шевченко е доказала това. Очевидно е, че тези прекъсвания са много важни още и за това, организмът да не свикне с лекарството, което разбира се също би намалило силно ефекта или дори напълно би лишило лечението от всякакъв ефект

По време на прекъсванията лекарството продължава да действа, макар и с по-малка интензивност.

Маслото и водката не трябва да се отмерват с лъжица или на око а трябва да си купите разграфен съд за измерване - но плюс–минус 2 грама не играят никаква роля.

Яжте три пъти на ден, а не 4 или повече - Шевченко твърди, че това е особено важно. Но трябва да се знае, че няма нищо лошо, ако се яде 2 пъти на ден – главното е да не е повече от три.

Преди сутрешния прием на лекарствената смес нищо не пийте.

По време на лечението могат да се приемат само обезболяващи, сънотворни и слабителни лекарства , и то по препоръка на лекар.

Не е необходимо да се спазва диета , но трябва да се ограничат плодовите сокове. Не се позволява и венозно въвеждане на глюкоза.

Възможни проблеми (не винаги има)

 • Може да се появи или влоши болката в болестни огнища и на други места - понякога веднага, но обикновено след 2-5 дни или по-късно. В рамките на дни, болките обикновено отшумяват или стават леки. Костите и ставите могат да болят по-дълго: около три седмици на едно място, после на друго, и така нататък. Това се случва, защото се лекуват места където е имало операции, фрактури или тежки травми.
  Така се проявява активността по „ремонта” на вашата система. Имайте търпение: това е за добро!
 • Може да има кървене от разпада на големи тумори. В тези случаи могат да се взимат кръвоспиращи лекарства, назначени от Вашия лекар. Въпреки това, не трябва да спрете приема на масло с водка, тъй като той подпомага лечението на рани и язви във всички органи и тъкани, нормализира вискозитета на кръвта и кръвообращението.
 • Може да се отрази на уринирането, урината може да придобие червеникав цвят (от разпадането на камъни в бъбреците). Това е временно, безобидно явление.
 • Възможна реакция на червата, "отпуснатост", колики, но за много кратко.
 • Може да има гадене и киселини. Те се намаляват, ако след прием на сместа се мирише храна с остър мирис.
 • Може да се появи за няколко дни, чувство на "буца" в гърлото, и недостиг на въздух. Вероятно и леко повишаване на телесната температура.
 • По някое време (обикновено през първия месец на лечението) може да се появи или влоши подуване, особено около засегната област и тумори в лимфните възли. Това не може да доведе до запушване на тръбни органи и кръвоносни съдове, тъй като лекарството подобрява тяхната работа, отпуска мускулите в стените им.
 • Тахикардия: в покой до 100 удара на сърцето в минута, поради разширяване на съдовете от сместа. Не е опасно и няма нужда от мерки срещу това, тъй като тази смес успешно премахва опасността от пароксизмална тахикардия!

Български превод на на част от книгата можете да изтеглите от тук .